Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση από την μοτοπορεία στη Δ.Ε.Θ.


"Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία έκανε το παν να μην προσεγγίσει η πορεία των ντελιβεράδων τη ΔΕΘ"

    














 "Ούτε με τα… κιάλια δεν επέτρεψαν τους συμμετέχοντες στην πορεία των διανομέων φαγητού, των γνωστών «ντελιβεράδων», να δουν τη ΔΕΘ.


















Η πορεία των ντελιβεράδων που ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη με περιπολικό και 8 «ζητάδες», όταν προσέγγισε τον Λευκό Πύργο, βρήκε μπροστά της ισχυρό μπλόκο της αστυνομίας. Η πορεία είχε προγραμματιστεί να περάσει μπροστά από τη ΔΕΘ, αλλά αυτό δεν το επέτρεπε η αστυνομία, καθώς εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε επίσκεψη στα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.


   
      
    
 
 
 
 
 
Οι ντελιβεράδες ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα προς τον πρωθυπουργό, μέσα σε κουτί πίτσας!
 
    Η αστυνομία δεν επέτρεψε στη μοτοπορεία να ακολουθήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο και οδήγησε την πορεία παραλιακά προς το Μακεδονία Παλλάς, όπου στο ύψος τελικά τους οδήγησε μέσω άλλων δρόμων και συγκεκριμένα την Γ΄Σεπτεμβρίου (σ.σ. η πίσω πλευρά της ΔΕΘ) στην οδό Αγίου Δημητρίου, για να καταλήξει σε λίγη ώρα η πορεία στην Καμάρα ή εκτός αν η αστυνομία έχει διαφορετικό «πλάνο» και άλλη τοποθεσία για να διαλυθεί η μοτοπορεία.Τελικά, η πορεία κάνοντας τον γύρω του κέντρου και αφού οδηγήθηκε προς την οδό Κασσάνδρου, κατέληξε στην Καμάρα!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.