Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Δικαιούμαστε ΟΛΟΙ το Δώρο Πάσχα!


Δικαιούμαστε ΟΛΟΙ το Δώρο Πάσχα!

Συνάδελφοι διανομείς την Τετάρτη 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η μοτοπορεία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων με αφορμή την επίσκεψη  στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού Τσίπρα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.  
Η μοτοπορεία ολοκληρώθηκε στο Υπ. Μακεδονίας-Θράκης όπου καταθέσαμε ψήφισμα με τα αιτήματα μας. Μεταφέραμε το μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι ο Τσίπρας και η υπ. εργασίας Αχτσιόγλου ψηφίσουν νομοσχέδιο που θα κατοχυρώνει συγκεκριμένα δικαιώματα σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας όπως  έχουν υποσχεθεί.
Παράλληλα συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας ακόμη συνάδελφος με τη βοήθεια της Επιτροπής μας και του Σωματείου πληρώθηκε από τον εργοδότη του 2.500 € δεδουλευμένα (μη καταβολή δώρων, νυχτερινών, αργιών κτλ.). Κόντρα στο κλίμα ηττοπάθειας και ματαιότητας ότι τίποτα δε γίνεται, που καλλιεργείται σκόπιμα από ΜΜΕ, παλιούς και νέους μνημονιακούς, τους εργοδότες μας, αποδεικνύουμε στην πράξη ότι οι αγώνες και η αλληλεγγύη μεταξύ μας φέρνει αποτελέσματα!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, να εγγραφούν στο Σωματείο για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τα δικαιώματα μας.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι δικαιούμαστε ΟΛΟΙ το δώρο Πάσχα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…


Τηλ: 6982268508       

   Facebook:     Επιτροπή Αγώνα Διανομέων 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.