Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Ακόμα μια δικαίωση των απολυμένων συναδέλφων στο πατσατζίδικο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ


Ακόμα μια δικαίωση των απολυμένων συναδέλφων στο πατσατζίδικο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

     Μετά την αναγνώριση των ενσήμων τους από το ΙΚΑ για το διάστημα που ήταν ανασφάλιστοι και την καταδίκη (ποινή φυλάκισης 9 μήνες με 3ετή αναστολή) του εργοδότη για διαφορές δεδουλευμένων, έρχεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης,  που υποχρεώνει τον εργοδότη να καταβάλει  τα χρωστούμενα δεδουλευμένα στον έναν από τους συνάδελφους που διεκδικούν τα δικαιώματα τους! 

     Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον συνάδελφο και αποδεικνύει  ότι  δεν πληρωνόταν και δεν ασφαλιζόταν για τις πραγματικές ώρες και μέρες εργασίας του (12ωρα, 6ημερο, Κυριακές, νυχτερινά). Για 3η φορά οι άθλιοι  ισχυρισμοί της εργοδοσίας, ότι το νερό από  τον ψύκτη, το φαγητό και τα μπουρμπουάρ των πελατών είναι κομμάτι του μισθού, ότι μοίραζε διαφημιστικά  για το τμήμα delivery χωρίς  να έχει ντελιβεράδες και ότι μετά τις 22:00 το βράδυ και τις  Κυριακές τις παραγγελίες τις πήγαινε ο πατέρας του, έπεσαν στο κενό!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

Οι συνάδελφοι στο πατσατζίδικο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ δείχνουν  τον δρόμο. Ευχαριστούμε και καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους αλληλέγγυους στον αγώνα αυτόν μέχρι την τελική νίκη.

  •  ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ  ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
  • ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
  • ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.