Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 23/8/2017



Στις 23 Αύγουστου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης. Στη συνέλευση αποφασίσαμε να υπάρχει κάθε φορά μια συγκεκριμένη θεματολογία ώστε να κυλάει ομαλά η συζήτηση, να είναι σύντομη και αποτελεσματική. Τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ήταν τα εξής:
1) Την ημέρα εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό Τσίπρα (… ο θα σχίσω τα μνημόνια!), θα πραγματοποιήσουμε δύο συγκεντρώσεις – μοτοπορείες, για να ακουστεί η φωνή μας και τα δίκαια αιτήματα μας:
α) Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία.
β) Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, όπου  θα συμμετέχουμε μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο πανελλαδικό-πανεργατικό συλλαλητήριο.
  
-Τις επόμενες μέρες θα βγει κείμενο ενημέρωσης για να μοιραστεί στους συναδέλφους. Επίσης θα γίνουν και δύο μοτοπορείες ενημέρωσης την επόμενη εβδομάδα
Ανατολικά
Την Παρασκευή 1/9 στις 7 μμ. με σημείο συνάντησης στον πεζόδρομο Καλαμαριάς
Δυτικά
Την Τέταρτη 6/9 στις 7 μμ πλατεία Επταλόφου
Όσοι συνάδελφοι έχουν πρόβλημα παρουσίας στις γειτονιές λόγω αφεντικών (πάνω από όλα η προφύλαξη μας !) μπορούν οι δυτικοί να πάνε ανατολικά και αντίστροφα. Όσοι μπορούν να συμμετέχουν θα πρέπει να ενημερώσουν.
2) Συζητήσαμε και ενημερωθήκαμε για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στο δρόμο, με αφορμή την εμπλοκή συναδέλφου (η περίπτωση αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη βοήθεια της Επιτροπής μας). Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε λεπτομερή οδηγό με τις κινήσεις που κάνουμε σε ανάλογη περίπτωση. Σε κάθε ανάλογο περιστατικό επικοινωνούμε άμεσα με την Επιτροπή στο τηλέφωνο 6982268508.
3) Τέλος να φροντίσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα για την εγγραφή μας στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στην κρίση!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
Όσοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στην συνέλευση και θέλουν να πληροφορηθούν περισσότερα ή έχουν απορίες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.