Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση από την μοτοπορεία στις 20/7

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους-ισσες! Η επιτυχημένη μοτοπορεία στις 20/7 που διοργανώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα πρέπει να μας δώσει θάρρος και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια! Ήταν η πρώτη ουσιαστικά κινητοποίηση και είχε θερμή ανταπόκριση από τους συναδέλφους, ακόμη κι από αυτούς που τελικά την τελευταία στιγμή δεν ήρθαν! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι επιτέλους για πρώτη φορά οργανωμένα ακούστηκε η φωνή μας και δημοσιοποιήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε! Ήδη από την επόμενη μέρα, αρκετοί συνάδελφοι επικοινώνησαν με την επιτροπή για να συμμετέχουν στις επόμενες δράσεις.
Αποδείξαμε ότι υπάρχουμε, αλλά το σπουδαιότερο ότι οργανωθήκαμε και είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα αιτήματα μας! Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 23 Αυγούστου όποτε θα γίνει η επόμενη συνέλευση μας για να αποφασίσουμε τις επόμενες δράσεις μας ενόψει της ΔΕΘ, θα πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας, να συζητήσουμε μαζί τους και να τους ζητήσουμε να συμμετέχουν στην επιτροπή και τις δράσεις μας.
https://makthes.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B9%CF%84

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.