Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ



    Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Επιτροπή μας, μαζί με συναδέλφους που έχουν να λαμβάνουν διαφορές δεδουλευμένων, ενσήμων κτλ. ξεκίνησε καταγγελίες στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Παράλληλα ασχολήθηκε και με περιπτώσεις συναδέλφων με σοβαρά εργατικά ατυχήματα όπου οι εργοδότες όχι μόνο είχαν ανασφάλιστους ή μισοασφαλισμένους τους εργαζόμενους, αλλά αρνούνταν να καταβάλλουν ότι επιβαλλόταν από το νόμο.
    Οι παραπάνω δράσεις μας, καθώς και η συνολική κινητικότητα της Επιτροπής (μοτοπορείες, συνελεύσεις, ανακοινώσεις, συνεντεύξεις κτλ), στην προσπάθεια της      να οργανώσει τους διανομείς και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, ενόχλησε πολλούς εργοδότες της πόλης. Αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί η σελίδα μας στο facebook για περισσότερο από μια εβδομάδα!
     Ενημερώνουμε όλους τους «καλοθελητές» ότι αυτές οι ενέργειες δε μας σταματούν. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν και να στηριχτούν στην Επιτροπή Διανομέων και το Σωματείο μας, να μας ενημερώνουν για εργοδοτικές αυθαιρεσίες κτλ.  ώστε όλοι μαζί να επιβάλλουμε την εφαρμογή των εργατικών νόμων και τη διεύρυνση τους με τα δίκαια αιτήματα μας.
Κανένας συνάδελφος μόνος του! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.