Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ο ΑΚΥΡΗΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


11ος νεκρός συνάδελφος διανομέας
Άλλος ένας νεκρός συνάδελφος προστέθηκε στην μαύρη λίστα των εργατικών δολοφονιών! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23:30 την παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ ο 27χρονος από τα Χανιά εκτελούσε διανομή, καθώς εργαζόταν τα βράδια ως διανομέας για να συντηρεί την οικογένεια του (πατέρας δύο παιδιών 2 ετών και 8 μηνών αντίστοιχα).
Οι υπαίτιοι γνωστοί:
α) Αυτοί που μας βάζουν να δουλεύουμε ανασφάλιστοι ή υποασφαλισμένοι και αν τα απαιτήσουμε μας στήνουν καρτέρι μας χτυπούν στέλνοντας μας στο νοσοκομείο, όπως το συνάδελφο στο Περιστέρι στις 21/12/18,
β) αυτοί που μας απειλούνε να πάμε για δουλειά ακόμα κι  αρρωστοι κι αν δεν υποκύψουμε μας ξυλοκοπούνε με σιδερογροθιές στέλνοντας μας στο νοσοκομείο, όπως το συνάδελφο μας στους Αμπελόκηπους Θες/νίκης,
γ) αυτοί που αν διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας απολύουν και μάλιστα μας ζητάν και 200.000€ γιατί τους «συκοφαντούμε»… αυτοί που μας λένε ότι τα φιλοδωρήματα και το νερό που πίνουμε στο μαγαζί είναι μέρος του μισθού μας!!!
δ) αυτοί που μας κλέβουν το δώρο των Χριστουγέννων
ε) αυτοί που συνεχίζουν να αρνούνται να μας παρέχουν το μέσο μεταφοράς, τις βενζίνες, τη συντήρηση και τον εξοπλισμό, όπως ορίζει ο νόμος.
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν κι όλες οι κυβερνήσεις που αφήνουν τους «επιχειρηματίες» στο απυρόβλητο, τους προστατεύουν με τους μνημονιακούς νόμους που ψηφίσανε, κάνοντας τα «στραβά μάτια» στην σωρεία εργοδοτικών παραβάσεων που επώνυμα καταγγέλλουμε, στις επιθέσεις που δεχόμαστε από μαφιόζους εργοδότες κτλ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
Συνάδελφοι, δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να πραγματοποιηθούν όλα τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις μας.
Καλούμε όλους τους διανομείς να επικοινωνήσουν και να οργανωθούν στην επιτροπή μας. Γιατί ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την ζοφερή πραγματικότητα είναι η συλλογική δράση, η αλληλεγγύη και ο αγώνας. Μόνο έτσι θα προστατέψουμε τις ζωές μας και θα επιβάλλουμε τα δικαιώματα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.